Gastenboek

15 gedachtes over “Gastenboek

 1. Hoi Maria,

  Goede website. Ziet er goed uit, ook volgens Ben.
  Succes, hopelijk krijg je veel klantjes.
  Het weer werkt ook mee, dus geniet ervan.
  groetjes, diny

 2. Hoi Maria,
  Toen ik vanmorgen vernam van jouw initiatief ben ik direct naar de site gegaan. Ziet er professioneel en goed voorbereid  uit! en de wijze waarop je vertelt daarin lees (voel) ik jouw goed hart gevuld met liefde voor dieren. Chapeau op deze wijze! Ga er direct gebruik van maken, volgende week al! Heel veel succes gewenst! Hartelijke groetjes van Corry

 3. Hoi Maria,Wat een prachtig gezicht om onze hond zo te zien rennen in de speelweide. Veel succes met dit mooie initiatief.                 Cilia 

 4. Hoi Maria,
  Tijdens onze vakantie in april 2014  heb jij op prima wijze jouw diensten doen blijken voor onze 16 jarige cairn-terrier Blondy. Geweldig! Je voorbereiding en werkwijze  gebeurde op zo’n  persoonlijke wijze waarbij alles draaide om het welzijn van ons ‘Blonneke’.  Heeeeel hartelijk dank en nogmaals complimenten van mij en Rien, ook dank aan je man Chris!
  Heel graag doen wij een volgende keer weer een beroep op jou.
  Hartelijke groetjes Corry
  pootje en knuffel van Blondy

 5. Hoi Maria,
  En voor de 2 maal heb jij voor ons Blonneke gezorgd tijdens onze vakantie in het buitenland eind mei. Wederom is Blonneke door jou heel liefdevol en zorgzaam verzorgd, echt geweldig! Wij merken het ook zo goed aan ons Blonneke dat het haar prima bevalt, ze is niks gestrest en helemaal fit (voor zo’n oudje:-) als wij weer thuis zijn. Jouw (dieren)hart zit op de juiste plaats!! en dat merkt en voelt een ieder die jou op je bedrijf bezig ziet, mens en dier. Chapeau!!
  Heel hartelijke groetjes, ook aan je man Chris,
  Corry en Rien
  en een dikke knuffel van Blonneke:-)

 6. Hoi Maria,

  Wat een leukle site zeg !!
  Erg overzichtelijk en professioneel.
  Misschien dat we jou wel eens een keer kunnen gebruiken.
  Aan je verhalen op de site en wat je er over vertelde komt dat helemaal goed met onze hondjes.
  Succes met je nieuwe bedrijfje.

  Groetjes Mieke en Nick

 7. Dag Maria,

  Wederom heb je ons Blonneke perfect verzorgd tijdens onze vakantie!
  Wij (en Blonneke) zijn erg blij met jou, een betere verzorging tijdens ons verlof kunnen wij ons niet voorstellen. Veel succes met jouw bedrijf wat m.i. steeds meer (terechte) zeer positieve bekendheid krijgt!
  Poot van Blonneke,
  groetjes Corry en Rien

 8. Hoi Maria,
  Je website ziet er super uit! Ik heb er alle vertrouwen in dat de honden bij jou in goede handen zijn! Heel veel succes!
  Gr. Corina, Uitgelaten Honden.

 9. Hoi Maria,
  Ik zocht een goede opvang voor onze hond Belle, kreeg een goede tip en inderdaad een zeer goede opvang van onze hond Belle.
  Hij heeft heel erg genoten bij jullie (ik denk dat hij jullie 4 honden zelfs mist) tijdens onze vakantie. Een zeer goede opvang met persoonlijke aandacht voor onze hond Belle. Bedankt voor de goede zorgen. Groeten, Angelique

 10. Hoi Maria!

  Ik wil je even laten weten dat James het super naar zn zin bij jullie heeft, Het is echt een zorg minder nu ik weet hoe goed jullie met alle honden zijn!! Dikke aanrader voor iedereen die een uitlaatservice zoekt!! 🙂 🙂 🙂

 11. Best Maria,

  Langs deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor het uitlaten van onze Collie dametjes op het moment dat wij daar door ongelukkige omstandigheden niet toe in staat waren.
  Zo ontzettend blij met jullie service. Chapeau! 🙂 🙂 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.